Hverdagen

Uanset vind og vejr - så keder vi os aldrig her på Solgården. Her er masser af muligheder for at fordybe sig i forskellige aktiviteter - og dagene er aldrig ens.

Her er masser af mulighed for leg, kreativitet og fysisk udfoldelse. Ofte nyder vi godt af vores ridehal, som bliver brugt til bl.a. kædetik, jorden er giftig, fodbold, kaninspringning og ridning. Når vejret er lidt imod os, hygger vi inden døre med kreative tiltag såsom at male, fremstille smykker og at tegne m.m. For de lidt mere mekaniske, har vi vores værksted, som bliver flittigt brugt til vedligehold og reparation af vores maskiner, samt et træværksted, hvor der bliver produceret alt lige fra kæpheste til fuglehuse.

Når vejret er til det, tager vi engang imellem en tur i vores Gocart - samt spænder vores heste foran vognen, og kører en tur på Nordre Fælled.

Som en del af Solgårdens værdier, værner vi meget om vores dyrs ve og vel. Derfor går vi meget op i at lære børnene om vigtigheden i at omgås dyr på en ordentlig måde. Mange timer i stalden, bliver derfor brugt på at strigle, hygge og pleje hestene. Det samme er gældende for vores kaniner, som børnene ligeledes bruger meget tid på.

Dagligdagen